Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste koskee www.ealytelli.fi -sivustoa ja on laadittu 11.05.2020. Saavutettavuuden arviointi perustuu itsearviointiin.

Saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset. WCAG -kriteeristön AA-taso on huomioitu ja saavutettu.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit lähettää palautetta ja kehitysehdotuksia verkkosivujen ylläpitäjille sähköpostiin riku.j.immonen(at)jyu.fi tai jari.hautamaki(at)jamk.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

  • Etelä-Suomen aluehallintovirasto
  • Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
  • www.saavutettavuusvaatimukset.fi
  • saavutettavuus(at)avi.fi
  • puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Digipalveluistamme on tehty saavutettavuusarviointi. Tämän saavutettavuusselosteen tiedot perustuvat itsearviointiin. Teknisen rakenteen analysoiminen tapahtui Wave-työkalulla (web accessibility evaluation tool).

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Sitoudumme takaamaan verkkosivun saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (EU) 2016/2102 ja Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti.

Tarjoamme tukea käyttäjille joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa

Toivomme palautetta verkkosivustolla kohtaamastasi saavutettavuusongelmasta. Tarjoamme tukea, mikäli sivusto ei ole saavutettavissa.

Tämä verkkosivusto on julkaistu

03.06.2020